Over Steden Bekijken

Hoi, ik ben Guido van Gaal, en reizen is mijn passie. Zo vaak als ik kan pak ik het vliegtuig, de trein of de auto naar een gave stad. Er valt zoveel te zien, al hoef je hiervoor niet eens ver weg te gaan.
Neem Rotterdam bijvoorbeeld, de stad waar ik leef. Sowieso de stad met de mooiste skyline van Nederland. Maar er valt nog veel meer te zien in de stad die nooit klaar is.
Lees eens mijn artikel Rotterdam I love you. Wellicht kom je dan op leuke ideeën wanneer je jouw eigen trip naar de havenstad aan het plannen bent.

Of neem en kijkje bij mijn andere artikelen. Er is genoeg voer voor inspiratie. Take your pick!

En als je zelf nog leuke ideeën hebt of tips die je hier nog niet voorbij hebt zien komen, laat het mij dan weten via het contactformulier! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspirerende plekken en bezienswaardigheden, en voeg graag jouw tips toe aan mijn blog!