Dagje uit in de Brabantse Kempen

Voor een gezellige, ontspannen dag breng je een bezoek aan Heierhof, vlakbij de Belgische grens. Hier beleef je een ontspannen tijd in de natuur, en kun je genieten op struisvogel- en ezelboerderij Heierhof.

Zo kun je hier bijvoorbeeld een ezelwandeling maken. Ga op stap met een van onze ezels, en maak een wandeling door de mooie omgeving. Meerdaagse arrangementen inclusief overnachting zijn mogelijk. Een fantastische manier om even te ontsnappen aan de alledaagse hectiek. Neem een picknickmand mee, en ga lekker ontspannen picknicken op een van de vele leuke plekjes. De ezelwandeling is ook heel geschikt voor kinderen. Is je kind moe van het lopen, dan kan het even lekker uitrusten op de rug van de ezel.

Maar Heierhof heeft nog meer te bieden. Zo kun je hier ook een struisvogelexcursie doen, waarbij je meer te weten komt over struisvogels. Ben je een waaghals, dan kun je zelfs met de struisvogel knuffelen!

De struisvogelexcursie en de ezelwandeling zijn ook goed te combineren met een kinderfeestje of een bedrijfsuitje. Kinderen kunnen tijdens een feestje kennis maken met de ezels en hun pasgeborenen, en mogen hen borstelen en knuffelen. Voor de volwassenen heeft Heierhof een keur aan activiteiten. Bij Heierhof kun je terecht voor vele leuke, oud-Hollandse activiteiten als boerengolf, boog- en klootschieten.

Sluit de dag af met een heerlijk Struisbiertje op het boerenterras, of vier je complete vakantie op de minicamping.

Kortom, je hoeft je geen moment te vervelen bij Heierhof. Neem voor meer informatie contact op via de site www.heierhof.nl, of bel naar 040-2042721.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *