Shoppen in Londen

Londen is één van de meeste populaire steden ter wereld als het gaat om citytrips, excursies en shoppen. Het is de stad met de meeste bekende winkels, warenhuizen en winkelstraten van de wereld. Zo heb je bijvoorbeeld Westfield, het grootste overdekte winkelcentrum van Europa. Of de straten van Portobello Road of Notting Hill, waar de markten honderden mensen trekken. Op winkelgebied is er in Londen voor ieder wat wils.

Tips voor shoppen in Londen

Londen is van zichzelf al een stad waar je weken aan het shoppen kan zijn, maar om écht een unieke ervaring te hebben, wordt het aangeraden om rond de kerst in de stad te verblijven. Alle winkelstraten worden verlicht en versierd, zelfs de etalages worden in kerstsfeer uitgedost en veel winkels houden rond de kerstperiode uitverkoop. Het is één van de meeste favoriete bestemmingen voor weekenden weg in de kerstperiode, en met goede reden. Zorg wel dat je van tevoren een hotelkamer of appartement boekt. Verblijven tijdens de kerstdagen zijn zeer gewild en als je te lang wacht met boeken, kan het wel eens zijn dat je achter het net vist.

Hotels en restaurants in Londen

Londen heeft alle soorten hostels, resorts, hotels en appartementen aan alle kanten van het prijs-kwaliteitsspectrum. Als je graag veel luxe hebt tijdens je verblijf, zal daar een prijskaartje aan hangen. Over het algemeen is het centrum van Londen duurder dan de rand van de stad en de buitenwijken. Voorbeelden van hotels in het centrum zijn onder andere het Ritz hotel, Corintha hotel London en The Belgrave Hotel. De site Shoppen in Londen biedt een gratis hotelvinder aan, waar je de locatie en je maximale prijs in kan voeren. Hoe groot of klein je budget ook is, in Londen is er voor ieder wat wils.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *